Ohjeen löysin sattumalta Myllyn Parhaan sivuilta.
![]() |
nam nam :) |
Ohje:
3 kananmunaa2-3 rkl fariini- tai tummaa sokeria tai juoksevaa hunajaa5dl Erikoisvehnäjauhoja3 tl leivinjauhetta1 tl vaniljasokeria½ tl suolaa2-3 dl maitoa2 dl piimää tai kermaviiliä½ dl voisulaa tai öljyä
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. sekoita kaikki kuivat aineet keskenään, lisää vaahtoon vuorotellen jauhoseosta ja nesteitä, niin että saat paksun pannaritaikinan.- Paista pienellä munakas- tai blinipannulla paksuja, vajaan enttimetsin paksuisia lettuja. Kuumenna pannu ensin kunnolla ja laske sen jälkeen levyn tehoa asentoon 1-3, sillä taikinassa on sokeria, joka ottaa väriä helposti. Käytä paistamiseen rasvaa.- Tarjoile juoksevan hunajan tai vaahterasiirapin sekä kermavaahdon kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti